Selasa, 16 Oktober 2018

ENGINEER.AI ICO

Sorun

Ismarlama yazılım üreten küçük işletmelerin sayısı her zamankinden daha yüksektir. Ancak dış kaynak yazılım geliştirme üç ana risk ile sadece% 9'luk bir başarı oranına sahiptir:
Zaman ve maliyet
Çoğu müşteri, ürünlerinin özelliklerini açıklayamaz. Bu, beklenenin ana hatlarını çizen ve şeffaflık olmadan maliyetleri yükselten haftalar ve aylar doğurur.
Teslimat şüpheleri
Geliştiriciler, zayıf ya da belirsiz özelliklere dayanarak, bir proje sunma yeteneklerini azaltarak, yeniden pazarlık risklerine ve yüksek başarısızlık oranlarına yol açmaya zorlanıyor.
Ödeme çakışmaları
Belirsiz proje özellikleri ödeme anlaşmazlıklarına yol açar. Satıcılar, doğru ödemeleri almadıklarından endişe ediyor ve müşteriler, orijinal planlarını karşılamak için artan maliyetlerden korkuyorlar.

Çözüm

Engineer.aI, herkesin ısmarlama yazılım oluşturmasına, daha hızlı, daha uygun maliyetli ve mevcut danışma modelinden daha yüksek bir başarı oranına sahip olmasına yardımcı olan bir blockchain ve AI-powered ekosistemidir.
Hızlı ve yağsız
İçerik oluşturucular, projelerini gerçekleştirmek için teknik bilgi gerektirmez. AI, fikirlerini uygun bileşenler ve geliştirme ekipleriyle eşleştirecektir.
Kolaylaştırılmış ve garantili
Yeniden oluşturulmak yerine, mevcut bileşenler kullanıldığından çoğaltılmış çalışma ortadan kaldırılır. Maliyetler azaltılır ve zaman çizelgeleri kısaltılarak, ısmarlama unsurlara daha fazla odaklanılır.
Yönetilen ve güvenilir
Her aşama, akıllı sözleşme ile ödeme risklerini ortadan kaldırmak ve zamanında teslimat, bütçe teslimi ile yönetilmektedir.

Mühendis AI Ekosistemi

Proje oluşturma, yönetim ve dağıtılan ödemeler, ekosistemimiz tarafından yönetilmektedir.
  1. Müşteriler, fikirlerini oluşturmak için sürükle ve bırak arayüzünü kullanır. İşe başlamak için haftalık NAYA jetonları yatırıyorlar.
  2. AI, projeyi oluşturmak için mevcut yapı taşlarından bileşenleri seçer.
  3. Puanlanmış ve doğrulanmış teslimat paydaşlarına atomik seviye ayrıntılarına sahip kurucu kartlar atanır.
  4. Birden çok, bağımsız istiflenmiş iş ortağı çıktıları doğrular.
  5. Başarılı projeler emekli fonları otomatik olarak blockchain akıllı sözleşmesiyle serbest bırakacak.
  6. Hosting ve bakım, AI & Cloud ops tarafından otomatik olarak yönetilir.

NAYA Token

NAYA, müşteriler ve katkıda bulunanlar için dağıtılmış ödeme ağında kullanılan bir ERC-20 jetonudur.
Güvenli
Müşteriler, projelerinin başarılı bir şekilde teslim edilmesini garanti altına alırken, katkıda bulunanların bulunduğu bir pazardan iş satın alırlar.
Kalite güvenceli
NAYA, çalışmanın doğruluğunu, katkıda bulunan kuruluş ağından tedarik edilen bir dizi KG tarafından onaylamak için proje boyunca askıya alındı.
Escrowed Ödemeler
Her projenin, bir emanet gibi hareket eden bir akıllı sözleşmesi vardır. Millere ulaşıldığında fonlar serbest bırakılır.

Mühendis Platformu

Mühendis AI bir all-in-one ısmarlama yazılım platformudur
inşaatçı
Ismarlama yazılım oluşturmak için çevrimiçi montaj hattı platformunu çalıştıran İnsan Destekli Yapay Zeka. Oluşturucu, tanımlama, teslim garantisi, IPR, güvenlik, uyuşmazlık çözümü ve paydaş ödemelerini yöneten dağıtılmış bir güven ağında çalışır.
BuilderCare
Müşterilerin, 3. parti kütüphaneleri zamanla bozulduğu ve projelerinin çalışmaya devam etmesini sağlamaya destek verdiği için müşterilere özel yazılımlarını güncellemelerini sağlayan bir garanti hizmeti.
CloudOps
Cloud harcamalarını yönetmek, yazılımınızı çalışır durumda tutmak ve ihtiyacınız olan tüm hizmetleri tek bir yerde bir araya getirmek için AI'yı kullanan platformumuzu kullanarak uygulamanızın çalışmasını yönetin.

Misyon

Engineer.ai'nin geliştirme ekibi, 26.000 mühendis, 3,200 müşteri, 23 milyon dolar platform geliri ve yıllık% 150 büyüme oranıyla kurulmuş bir ağ ile kurulmuştur. Bir blockchain ve AI-güdümlü modele dönüş, sürecimizi endüstrileştirecek ve global ölçekte ölçeklenmemize ve önemli hedeflerimize ulaşmamıza yardımcı olacaktır.
Yazılım geliştirmeyi herkes için kullanılabilir hale getirin
AI, müşteri danışmanlığı ihtiyacını ortadan kaldırır, kavramları mevcut bileşenlerle ve en uygun uzmanlarla eşleştirilen ayrıntılı projelere ayırır.
Maliyetlerin, zaman çizelgelerinin ve kalitenin sağlanması
Kalite güvence ve teslimatlar, fiyat ve ödeme risklerini ve üretim gecikmelerini ortadan kaldıran akıllı sözleşme ile yönetilir.
Üretim sürecini kolaylaştırmak
Yapı blokları kütüphanemiz, mevcut özelliklerin tekrar tekrar kodlanmasını engelleyerek gelişmeyi daha hızlı ve daha zayıf hale getirmektedir.
Bozulmayı önleme ve işlevselliği koruma
Barındırma, yönetim ve güncellemeler, oluşturulma zaman çizelgelerine ve devam eden işlevselliğe daha hızlı bir konsept sunarak otomatikleştirilir.

Engineer.ai Token Satış

Engineer.ai'nin geliştirme ekibi zaten kanıtlanmış bir teslim kaydıyla kurulmuş ve deneyimlidir.
İlk Hedef: 20 milyon dolar
Bkz. Yuvarlak: 3 milyon dolar
Ön satış: 17 milyon dolar

Jeton Tahsisi

Fon Kullanımı

Mühendis AI Yol Haritası

Proje oluşturma, yönetim ve dağıtılan ödemeler, 3 katmanlı platformumuz tarafından yönetilmektedir
Q4 / 2018
Katılımcı Katılım Akışı Akışını Başlat
Q1 / 2019
Yayınlanan Ödeme Akışı V1'i bırakın
Q2 / 2019
Müşteri Ödeme İş Akışı V1'i bırakın
Bulutları Ekosisteme Entegre Edin
45.000 Teslim Paydaşlarımıza Yerleşik
600 Dağıtılmış Projeler
Q3 / 2019
Oluşturucu Pazarını Ekosisteme Entegre Edin
Ekosisteme Oluşturucu Bakımını Entegre Edin
Q4 / 2019
Yapı Taşı Lisansı Sistemini Başlat
Building Block Royalty Sistemini Başlat
Q1 / 2020
2,50,000 Teslim Paydaşlarımıza Yerleşik
3500 Dağıtılmış Projeler

BitCointalk username: F.SamosirProfil Bitcointalk : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2294632
ETH Address: 0x2A2085Db290BA8a68f4537b95f35900627B9c4c4
Load disqus comments

0 komentar