Kamis, 11 Oktober 2018

RedCab, Merkezi Olmayan Küresel Ulaştırma Platformu, Ulaştırma Endüstrisinde Blockchain Teknolojisinin Kullanışlılığını Artırma.

Blockchain Teknolojisi, Ulaştırma sistemlerinin günlük işleyişini olumlu bir şekilde nasıl değiştirebilir.

RedCab, Merkezi olmayan bir küresel ulaşım platformu.

REDCAB'A GİRİŞ

RedCab LLC, Taşımacılık operasyonel exosystem'ini değiştirmek amacıyla oluşturulan bir şirkettir. RedCab LLC, 2016 yılının ortalarında kuruldu ve 2017'de kendi mobil uygulamalarını başlatmayı da başardılar. WhiteCraft'a göre RedCab, hem sürücüler hem de taksi şirketleri ve müşterilerinin maksimum teorik desantralizasyondan yararlandığı uygun bir P2P sistemi kurmak istiyor.

REDCAB ÇÖZÜM İŞLERİ NASIL?

RedCab, maliyetleri azaltarak ve aynı zamanda ademi merkeziyetle işlemler için daha fazla güvenlik sağlayarak verimli bir ulaşım sistemi oluşturmak için th blockchain teknolojisini kullanır. Operasyon modu gereği, RedCab, optimum performansa, düzgün yönetilen riske ve ayrıca ekosistemdeki karın geri dönüşüme kavuşmasını sağlayarak uygun bir taşıma sistemine erişmeyi kolaylaştıracaktır. RedCab'in esnekliği, işlevselliğinin farklı coğrafi bölgelere sorunsuz bir şekilde uyum sağlamasını kolaylaştırır, bu, küresel olarak faaliyet göstermeden önce çok zaman almamasının temel nedenlerinden biridir.

NEDEN REDCAB?

Günümüzde, ulaştırma sektörünün güvensizlik, tutarsızlık, güvenilmezlik ve daha pek çok konuya sahip olduğunu gördük. Bunu çözmek için daha önceki birçok model oluşturulmuş olsa da, sonuçta hala kaçınılmaz teminat hasarı yaşıyorlar. RedCab, kullanıcılarına uzun süreli, güvenli ve kârlı bir iş modeli yaratarak ve özellikle de sürücüler de geride bırakılmayan bir iş modeli yaratarak, taşıma sistemindeki oyalan sorunlara çözüm getirdiğinden oldukça farklı.
RedCab teknolojisi ayrıca taksi şirketleri ve sürücülere gelir düşürme korkusu olmadan iş sürekliliği sunacak. Şeffaflık ve tutarlılık, iş modelinde akıllı sözleşmelerle yönetilen, toplum odaklı, dağıtılmış bir solutiom tarafından sağlanacak olan önemli bir rol oynayacaktır. Bu, sırasıyla şoför ve cutomerlerden sadakat ve sürekli kullanılabilirlik sağlar.

REDCAB HİZMETLERİ VE KULLANICILAR KAZANACAK

RedCab'in sunduğu gerçekten ilginç hizmetler var, işin içinde yer alan tüm taraflara fayda sağlıyor. Aşağıda sunulan hizmetler bazılarıdır.
Ø Araç Kaplama ve Havuzlama: RedCab ile bireysel seyahatler, aile, iş ya da herhangi bir bağlantılı amaç için kabinler arayan mahsur kalmaya gerek yok, bir taksi için kolayca talepte bulunabilirsiniz.
Ø Otel ve Havaalanı Ulaşım: Otellere, kulüplere veya özel kullanımlara gidiyorsanız çeşitli geziler planlayabilirsiniz.
Ø Teslim alma ve alma hizmetleri: Başka yemek yerseniz veya bir noktadan diğerine malzeme almak istiyorsanız, sadece RedCab ile daha kolaylaşır.

KULLANICILAR REDCAB İLE BİRLİKTE BEKLİYOR

Müşteriler için

  • Hiç kimse gezileri ve hepsi için kabinler almak için bekliyoruz, RedCab müşterilerin bekleme süresini azaltacak ve düzgün kullanım sağlayacaktır.
  • Daha düşük nakliye ücreti, bu da iyi bir tasarruf sağlar ve oran dalgalanma göstermez.
  • Yönlendirme programı insanların moe kazançlarını almaları için fırsatlar yaratıyor.
  • Jetonlar ayrıca pazarlama kanıtı elde edilebilir

Sürücüler İçin

  • Ek kazanç ve kazanç olacak
  • Daha fazla kazanca neden olan saatte daha çok sürmek
  • Ulaşım hizmetleri çok seçenek
  • PoD (Proof-of-Sürüş) aracılığıyla jeton kazanma
Kullanıcılar için hala pek çok avantaj var, oteller ve restoranlar da reklamlarla ve aynı zamanda indirim ve reklam yoluyla RedCab ile kazanabilecekleri reklamları bırakmıyor.
RedCab, iş modellerinin müşterileri için sürdürülebilirliği, ekonomikliği ve güvenliği kapsadığından emin olmuştur. Artık seyahatlerimiz etrafında gelişen seyahatler, teslimat siparişleri ve daha fazlası hakkında endişelenmemiz gerekmiyor. Ayrıca 3 kategorideki Kabinler de olacak.
  • Kullanımı gerçekten ekonomik olan ve hızlı seyahatler için ekonomik kabinler.
  • Aile gezileri için uygun daha fazla insanı işgal edecek kadar büyük olacak Aile Kabinleri.
  • Lüks kabin çoğunlukla iş gezileri ve iş toplantıları için, lükslük oldukça eşsizdir.
  • Kırmızı Cab, sadece birkaç kişi içereceği için diğerlerinden klas ve ayırt edici olanı, kullanıcılar diğerlerinden daha fazla ödeyecek ve sürücüler de daha fazla jeton kazanabilecektir.
RedCab LLC'nin iş modeli, kullanıcıların gerekenden daha fazla harcama yapmaktan korkmamalarını sağladığından, akıllı sözleşmelerin kullanılmasının nedeni şeffaflık gerekliliğini de beraberinde getirmektedir. Ayrıca, sürücüler, paylaşılmakta olan gelir veya% 100'ü seyahatlerden tahakkuk edecekleri için kazançlarının bir kısmı kesilmek zorunda kalmayacaktır.
RedCab Mobile App, biri küresel erişim için coğrafi hedefli reklamları gösteren çok sayıda özelliğe sahip olacak. Reklamların başarılı olması için tasarlanacak olan kullanıcılar dönüşüm oranı konusunda endişelenmez. Ayrıca, kullanıcı deneyimini artıracak yaklaşık 6 dilde çok dilli olacak.
Mobil Uygulama ayrıca gezileri planlayabilecek, kullanıcılar kabinler için sipariş verebilecek ve bulunduğunuz yerdeki en yakın sürücüyü alabilecekler. Toplantılara sıklıkla katılacak iş türüyseniz, seyahatlerinizi planlayabilirsiniz.

RedCab ve Blockchain Teknolojisi

RedCab iş modeli, P2P ve aynı zamanda blockchain ağları üzerinde çalışacak dApps ile donatılmış olacak bir merkezi olmayan ekosisteme taşınacak. Bu, üçüncü taraflardan veya herhangi bir makamdan hiçbir müdahalenin olmadığından emin olmaktır. Diğer özellikler arasında, sürücülerin, sürüş sırasında gerekli protokolleri izledikleri anda jeton kazanabilecekleri için teşvik sağlayan pazarlama kanıtı ve sürüş kanıtı sayılabilir.

RedCab Token Detayları ve ICO

Jeton satışı 1 Haziran 2018 00:00 GMT'de başlayacak ve 15 Ağustos 2018 23:59 GMT'de sona erecek ya da jetonlar kapanış tarihinden önce hardcap'a ulaşacak.

Jeton dağıtımı

Takım ve Kurucular -% 9
Danışman -% 3
Ödül -% 1
Özel Satış -% 7
Presale -% 15
Proof-Of-Sürüş ve Proof-of-of-to-token üretimi için ayrılmıştır -% 25
Kalabalık satış -% 40

Ön Satış:

1 Haziran 2018'den 00: 00'a kadar GMT ve 21 Haziran 2018'de 23:59 GMT'de biten erken yatırımcılar, tahsis edilen miktar ya da faz sona erene kadar% 15'lik bir Bonus kazanıyor.

Ana Kalabalık Satış:

22 Haziran'da 00:00 GMT'de başlıyor ve 15 Ağustos 2018'de 23:59 GMT'de sona eriyor.
Token Maksimum Tedarik: 100.000.000 REDC
• Token Satış için Kabul Para Birimi: Eterum
• Token İsim: REDC
• Token Türü: ERC20
• Yumuşak Kap: 2143 ETH
• Değişim: 1 ETH = 2333 REDC
• Sert Kap: 24529 ETH
• Min Satın Alma: 0.1 ETH = 233.3 REDC
REDC, Koreli, Japonca ve diğer dünyaca tanınan büyük borsalar dahil olmak üzere, düzenlenmiş ve rezerv kanıtı olan borsalarda listelenecektir.


Kaynak



Telegram: https://t.me/RedCab_ICO
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/redcab
Twitter: https://twitter.com/redcab_llc
Medium: https://medium.com/redcab
Facebook: https://facebook.com/redcabeg
Reddit: https://www.reddit.com/u/Redcab_io
Profil Bitcointalk : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2294632
Load disqus comments

0 komentar