Rabu, 29 Agustus 2018

AligatoCoin: Uygun Çevrimiçi Alışveriş, Güvenlik ve Hızlı Sipariş Teslim



PROJE NEDİR?

Polonya ve dünyadaki e-ticaret pazarı baş döndürücü bir hızla büyüyor. Çok hızlı bir şekilde, e-ticaret platformlarını kullanan herkes için hayatı kolaylaştırmak için yeni teknolojileri emer.
Bununla birlikte, küresel pazarda lider olan bu az sayıdaki şirket, gerekli gelişmeleri çok yavaş ya da hiç tanıtmıyor. Aligato'da bunun daha iyi olabileceğini düşünüyoruz.
Aligato 2.0 platformunun blok zincirinin üzerine temeli, bugüne kadar mevcut çözümlerin ulaşamadığı bir seviyede güvenlik, istikrar ve şeffaflık sağlayacaktır. Akıllı telefonlarda veya bilgisayarlarda sıradan kameralarla çalışan Eye ödeme sistemi ile ödeme, alıcıların güvenliğini daha da güçlendirecektir.
Yapay zeka, alışverişi kolaylaştırır, öğeleri araştırır ve platformla her türlü etkileşimi sağlar. Özerk teslim uçağı, ürün tesliminin son aşamasını müşteriye otomatik hale getirir ve tüm sistem mevcut altyapıya dayalı olacaktır. Onun tanıtımı bu nedenle uzun vadede olmayacaktır.
Burada belirlenen vizyon uzak bir gelecek değil. Aligato ekibi uygun teknolojik, lojistik ve yasal çözümler geliştirme sürecindedir. Bazı parçalar zaten patentli.

Sorun:

Bir ürünü çevrimiçi sipariş ettiğinizde ve öğeyi almak için 7 gün sürdüğünüzde hiç yoruldunuz mu? Bu zaman kaybı değil mi?
Evde sipariş vermediğin bir paketi almayı ne dersin? Komşunuz sizinle dalga geçiyor olabilir mi yoksa bilgilerinizi alan çocuğunuz mı?
Bunlar çevrimiçi alışveriş ve e-ticaret için yaygın problemlerdir. Bu yazıda, AligatoCoin'in bu ortak problemleri sizin için nasıl çözdüğünü size anlatacağım.
Tüm bunları atlamak ister misin? AligatoCoin'in resmi web sitesine doğrudan atlayabilirsiniz: 
https://aligatocoin.io/

Bizim çözümümüz:

AligatoCoin'in CEO'su, geliştiricisi ve kurucu ortağı olan Adrian Dymarczyk ve ekibi, bu çevrimiçi alışverişin ortak sorunlarına bir çözüm buldu. Alışveriş, güvenlik (daha fazla gizemli emir) ve daha hızlı sipariş teslimatı için kolaylık sağlayacak olan AligatoCoin projesi ile geldiler.

1 - Uygun Çevrimiçi Alışveriş

AligatoCoin ile ihtiyacınız olan tek şey, dünyadaki öğelere çeşitli erişim elde etmek için bir hesaptır. Arama çubuğunu kullanarak basit bir araçla, Aligato aradığınız tüm ilgili öğelerin sonuçlarını size gösterecektir. Ve bu ürünlerin hepsi doğrulanmış satıcılardan geldi! Bu da AligatoCoin'de satacak dolandırıcıların olmayacağı anlamına geliyor. Uf! 


Ayrıca, fiatlardan, banka havalelerine ve dijital para birimine kadar çeşitli ödeme seçeneklerini de seçeceksiniz! Bu ne kadar uygun? Bir ödeme yapmak için bir işlem yapmanın hızlı bir örneğidir: 
Gördüğünüz gibi AligatoCoin, her kullanıcı tarafından yapılan tüm işlemler üzerinde çalışacaktır.

2 - Güvenlik

AligatoCoin ile, en son teknolojileri kucaklayacaktır. Artık diğer Online Alışveriş Web Sitelerinin aksine geride bırakılmadılar, asla evrim geçirmediler. AligatoCoin ayrıca aktivitenizi izleyen ve AligatoCoin'de desteğe ihtiyacı olan herkese yardımcı olan kendi yapay zekasına sahip olacak.
AligatoCoin ayrıca gözün irisini kullanarak yüksek teknoloji ürünü bir sistem ödemesi ile geliyor! Bu doğru, sadece işlem AligatoCoin iris işleminizi gerçek hale gelmeden önce taramak için gerektirir gibi yapabilirsiniz. 
SİSTEM PAY VIA EYE gösterim süreci şu şekildedir:

3 - Daha Hızlı Teslimat

Drones. Zaten hızlı bir faz teknolojisinin çağındayız ve dronlar bu dönemin bir parçası. AligatoCoin ile Drones, öğenizin taşıyıcısı olacak ve AligatoCoin, herkesin siparişlerini saatlerce teslim etmeyi hedefliyor. Sadece bir kestirebilir ve birkaç mintues ** ya da saat sonra arka bahçenizde drone'nın vızıltı sesini duyuyorsunuz! Ve Ta-dah! Öğe sonunda teslim edildi! 
** bulunduğunuz yere göre değişir.
Sonunda birkaç saat önce online olarak gördüğünüz öğeyi kullanabileceksiniz, heyecana bağlı uykusuz geceler artık olmayacak!

Genel:

AligatoCoin bu 3 yönü ile, Online alışveriş deneyiminiz kesinlikle AligatoCoin'de daha fazla alışveriş yapacaktır! Aligato'nun sizi sıcak bir şekilde karşıladığı gibi, mevcut Online Alışveriş sitelerinize veda edin! Burada tartışılmayan daha fazla özellik var. Beyaz kağıt sayfasında bulun!

Diğerleri:

AligatoCoin, Ethereum Blockchain'in altında çalışacak ve AligatoCoin'in yerel dijital para birimi olacak olan ALC veya AligatoCoin adlı kendi sembollerine sahip olacak. AligatoCoin ile gördüğüm en iyi şey, yapay zeka botunun yeni olanlara yardımcı olacağıdır. Adımları ve rehberleri sağlayacak ve tercihlerinizle eşleşecektir.

Sana ihtiyacımız var:

Aligato'nun sizin için en iyisi olduğunu düşünüyorsanız ve desteğinizi göstermek istediğinizde, https://aligatocoin.io/ adresine erken kayıt yaparak projeye   para yardımı yapabilirsiniz. AligatoCoin ile katkıda bulunma ve yatırım yapma ve para kazanma şansınız olacak. AligatoCoin olarak kesinlikle fiyat açısından büyümeye devam edecektir. Erken yatırımcılar en yüksek bonusu alırlar, o yüzden acele etseniz iyi olur! 
(NOT: KYC, herkese etki eden bazı ülkelere yönetmelik olarak yatırımcılar için gereklidir.) 


CEO, Geliştirici ve Kurucu Ortak, AligatoCoin'den Adrian Dymarczyk hakkında.
Okuduğunuz için teşekkürler! Yorum yapmaktan çekinmeyin!
AligatoCoin hakkında daha fazla bilgi mi arıyorsunuz? O zaman burada bazı yararlı linkler! 
Web sitesi:  https://aligatocoin.io/
Teknik İnceleme :  https://aligatocoin.io/whitepaper/aligatocoin-whitepaper-en.pdf
Bitcointalk Duyuru Konu:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=4676073.0
Bitcointalk Bounty Konu:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=4810464


BitCointalk username: F.Samosir
ETH Address: 0x2A2085Db290BA8a68f4537b95f35900627B9c4c4
Load disqus comments

0 komentar