Selasa, 25 September 2018

Libereum: Spor endüstrisindeki bir kullanıcı ağı oluşturmak için blockchain!


Bugün dünyamızda, dijital para birimi (cryptocurrency) çok dikkat çekti ve birçok kişi kripto para piyasasına yatırım yaparak büyük kârlar sağladı. Piyasa değeri 5 milyar ABD dolarından fazla olan hızla büyüyen bir sektörde, sporun birçok taraftarı ile en büyük ve dinamik sektörlerden biri olduğu açıktır. Futbol, ​​dünyanın en popüler sporudur ve milyarlarca insan aktif olarak katılır. Bu tür bir gelişme ile, spor (futbol) için dijital bir para birimi oluşturuldu. Bu belirteci LIBEREUM denir.
Libereum (LIBER), spor endüstrisinde bir kullanıcı ağı oluşturmak için tasarlanmış bir ERC20 jetonudur ve Amerika Birleşik Devletleri'nde bilindiği gibi futbol kulüplerine veya futbol kulüplerine daha özel bir ilgi göstermektedir. Libere ekibi, kriptografi ve futbol kombinasyonunun kriptografi ve blok zincirleme teknolojilerinin geliştirilmesindeki bir sonraki adım olduğuna inanıyor.
Misyonun ilk aşaması basit: Avrupa'nın en iyi spor bölümlerinden birinde bir futbol kulübü elde etmek. Libere takımı, Red Bull kulüplerinin (RB Leipzig ve Red Bull Salzburg) gelişimini yakından izledi ve Libereum'u sporla birleştirmenin kripto paranın daha tipik hale geleceğine inanıyor.
Libereum Hollanda merkezli ve ana hedefi yerel bir futbol kulübü elde etmektir. Bu görevi yürütmek için ekip, Libereum'a yatırım yapmak isteyen taraflarla zaten temas kurdu. Bu nedenle, ilk aşamanın ICO öncesi aşamada gerçekleştirileceği kesin.
Libereum'un bir kulübe sahip olacağını ve bir sonraki adımın başlayacağını bilmek harika. Daha sonra Libere takımı, kulübün taraftarlarına ve sponsorlarına tanıtılacak. Bu girişten sonra, Libereum, bilet, yiyecek ve içecekler, sponsor paketler ve stadyumun içinde ve çevresinde bahsi geçen hiçbir şey için tek ödeme seçeneğidir.
Libere ile amacımız "gerçek dünya" ile şifrelenmiş dünya arasındaki kayıp bağlantı olmaktır. Hayranların değeri kriptoun kendisi kadar soyut değildir; Bu iki unsuru birleştirerek, maddi özkaynak yaratırız. Daha fazla Libere taraftarının sahip olduğu, kulüplerine katılımlarının arttığını söyleyebiliriz.
Çiplerin dağıtımı
Açık artırma bittiğinde, Libereum borsalar aracılığıyla normal piyasa fiyatlarında satılacak. Geri kalan yarısı, taraftarların, sponsorların, ortakların ve diğerlerinin Libereum'u doğrudan platformdan satın alabilmeleri için farklı bölümlere ayrılacaktır. Libere çiplerinin dağılımını daha iyi anlamak için lütfen aşağıdaki tabloya bakınız:

Libereum, en iyi borsaları ve değerine katacak olanları hedefler. Bu borsalar hazır olur olmaz, borsalar açıklanacaktır.
Projeye yeni kulüpler eklendikçe, Libereum tutulması ve değişmesi için daha değerli hale gelecektir. Bütün planları yerine getirirken, Libereum gerçekten bir başarı olacak. Bu harika programa katılın ve bazı avantajlarından yararlanın.
Libereum ilgili daha fazla bilgi için aşağıdaki adresi ziyaret
şu siteleri: Web sitesi: https://www.libereum.io/ Beyaz Kağıt
https://www.libereum.io/files/libereum_whitepaper_en.pdf
Telgraf: https: / /t.me/libereum
Twitter: https://twitter.com/Libereum
Facebook: https://fb.me/libereum
Steemit: https://steemit.com/@libereum
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/libereum/
Instagram: https://instagram.com/libereum
YN konu: https://bitcointalk.org/index . php? topic = 4943567.0



BitCointalk username: F.SamosirProfil Bitcointalk : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2294632
ETH Address: 0x2A2085Db290BA8a68f4537b95f35900627B9c4c4
Load disqus comments

0 komentar