Sabtu, 15 September 2018

Ethereum (ETHL) Limited - Özellikler

78.png
Merhaba arkadaşlar, nasıl iyi durumda olacak evet, bu sefer kripto dünyasına aşina bir şey hakkında gözden geçireceğiz bu çok yenilikçi bir güncelleme ve programlama daha kolay ve güvenli.
Ethereum Limited Hakkında
Ethereum Limited, akıllı bir taahhüt platformudur. Herkesin akıllı sözleşmeler yazabilme yeteneğine sahip olmadığını fark ettik çünkü bazı programlama becerilerini gerektiriyordu, bu yüzden herkesin akıllı sözleşmeler yapmasını kolaylaştırmaya karar verdik.
Ethereum blockchain'in merkezi olmayan doğasından yararlanan Ethereum Limited, kullanıcı verilerinin güvenliği konusunda endişelenmek zorunda kalmaz.
Ethereum Limited Ekosisteminin yaratılmasından dolayı, akıllı sözleşmelere ihtiyaç duyan insanlar, daha başarılı hale getirmek için Ethereum ağına akın edecekler. Düşük işlem maliyetleri, daha hızlı ciro, otomasyon ve değişmezlik sunduğumuz avantajlardan sadece birkaçıdır.
Özellikler
Kullanım kolaylığı
Kullanıcı dostu akıllı sözleşme platformumuz. Seçebileceğiniz kullanıma hazır binlerce şablon, kişiselleştirme için mevcut olacak.
Minimum Maliyet
Akıllı sözleşmelerimizi ve platformlarımızı kullanmak bütçenize zarar vermez. Bir fincan kahveden daha ucuza mal olacak.
Marketplace
İhtiyaçlarınıza uymayan akıllı sözleşme şablonu bulamıyor musunuz? Özel bir şablona ihtiyacınız var, ancak bunu yalnız yapamaz mı? Marketplace aracılığıyla diğer platform kullanıcılarını işe alın.
Esneklik
Platformumuzu kullanmak için ödeme olarak Ethl sınırlı, Ethereum ve Bitcoin kabul edeceğiz. Gelecekte biraz kripto para birimi ekleyebiliriz.
Jeton dağıtımı
Bu makalede yazdığım tüm bu bilgileri yazarken ve bu makaleyi açıklamakta yetersiz kalıyorsanız, ekibiniz tarafından yönetilmekte olan Ethereum Limited projesini bilerek, bu konuda yazdığım yorumlar, endişelenmeyin, bir bağlantı kurdum. doğru bilgi. Bilgi ve elbette doğrudan veya ekibiyle konuşabilecek ve programı destekleyebileceksiniz.
Önemli bağlantı:
Web sitesi: https://ethlimited.org/
Facebook: https://www.facebook.com/ethereumlimited
Twitter: https://twitter.com/EthereumLimited
Telgraf: https://t.me/EthereumLimited
Instagram: https: / /www.instagram.com/ethereumlimited/
Reddit: https://www.reddit.com/user/ethereumlimited
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/ethereumlimited Bildiri
https://ethlimited.org/whitepaper .pdf



BitCointalk username: F.Samosir
Profil Bitcointalk : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2294632
ETH Address: 0x2A2085Db290BA8a68f4537b95f35900627B9c4c4
Load disqus comments

0 komentar