Rabu, 26 September 2018

Everest - Yükselen İnsanlık - dijital ekonomiye erişimi değiştirmek.

Herkese merhaba, bu yeni gönderide Ever_Id projesini tanıtmak istiyorum ve daha fazla ayrıntı için aşağıdaki tartışmaya gidelim:
 
Dijital kimliklerin, dijital cüzdanların, belge yönetiminin ve biyometrelerin kullanımıyla kullanıcılar, kamu hizmetleri için kimliklerini dijital olarak doğrulayabilecek ve sosyal ve ekonomik haklarını talep edebilecektir. Cihazsız kimlik doğrulama: Biyometrik verileri kullanarak eşler arası kayıt, bir cihaza gerek kalmadan, herhangi bir yerde, herhangi bir yere platformda kayıt yapılmasına izin verir. Pürüzsüz değer aktarımı:% 100 doğrulukla kimliği doğrulayan EverID, sızıntı, sahtecilik, sürtünme, doğrulama ve veri erişim ücretlerini azaltır.
 
Everid ico için resim sonuçları
 
Everest, gelişmekte olan pazarlarda ve sınırlarda ekonomik gelişmeyi sağlayan ve demokratikleştiren merkezi olmayan bir platformdur. Dağıtılmış depolama ve akıllı sözleşmelerle iki blok taş üzerine inşa edilen Everest, biyometrik bulut cüzdanlarını entegre dijital kimlik + ödeme çözümleriyle birleştiriyor.
 
 
Yeryüzündeki 7 milyardan fazla insanın 1,1 milyardan fazlasının hâlâ herhangi bir yasal kimliği yok, 1,5 milyar kimliğini kanıtlayamıyor, banka hesapları olmadan yaklaşık 1,7 milyar dolar ve 5 milyarın akıllı telefon veya erişimi yok. dijital cüzdan. ,
 
Kimlik doğrulama, gelişmekte olan piyasalardaki büyümenin önündeki engeldir, çünkü insanların bankacılık, sigortacılık ve borç verme gibi resmi ekonomik hizmetlere erişimini engeller. Nihayetinde bu, ekonomiye erişebilen insan sayısını önemli ölçüde sınırlandırmakta ve böylece kurumsal düzeyde ekonomik gelişmeyi engellemektedir.
 
Ana akım ekonomisi dijitalleşmeye devam ettiğinde, yalnızca ekonomik sisteme katılmak için mücadele eden 'banka hesabı' ve 'doğrulanmamış' olmakla kalmaz. Cihazsız ve evrensel olarak erişilebilir dijital kimlikler, tüm dünyanın küresel ekonomiye katılması için fırsatlar sunar.
 
Everest platformu, gezegendeki en büyük bankalar, hükümetler, finansal hizmet sağlayıcıları ve STK'lar tarafından oluşturuldu ve test edildi. Üç tamamlayıcı ve birbirine bağlı çözümleri, büyük kuruluşların milyarlarca banka hesabına kârlı bir şekilde ulaşmalarına, sahtekarlık ve sızıntıyı azaltmalarına ve fonların doğru kişilere gönderilmesini sağlayarak kullanıcıların dünyanın herhangi bir yerinden para göndermesine olanak tanır:
  1. EverWallet, çeşitli para birimlerinin, kimlik bilgilerinin ve belgelerin depolanmasını sağlayan dijital bir cüzdan.
  2. EverChain, partiler arasında değerlerin transferini sağlayan yüksek derecede ölçeklenebilir ve düşük maliyetli bir işlem 2 işlem zinciridir.
  3. Cihazsız bir dijital kimlik platformu olan EverID, herkesin kimliğini kanıtlamasına izin vererek küresel kimlik krizini çözüyor.

Mistletoe Singapur Genel Müdürü Atsushi Taira, "Everest platformunun protokolünün altyapısı ve yapısı çok ilginç" dedi. "Kullanıcıların kimlikleriyle ekonomik olarak meydan okuyanları güçlendirirken, arazi geliştiricileri, sağlık kayıtları, tarım, sigorta ve havayı Everest platformunu kullanarak görüyoruz. Everest’e dijital kimliğin insan hakları olduğunu kabul ediyoruz. "

Everest ekibi güvenlik, fintech, dağıtık sistemler ve uluslararası kalkınma sektöründeki gazilerden oluşmaktadır. Danışma kurulumuz, blockchain / fintech, insani yardım kuruluşları, kalkınma bankaları, dağıtılmış yazılım şirketleri ve küresel düşünce kuruluşlarından oluşmaktadır. Yatırımlar, hepsi stratejik liderlik sağlayan ve büyüme için ağ sağlayan Mistletoe, Blockchain Archer, Crypto Şirketi, OpenToken ve diğer melek yatırımcıları da dahil olmak üzere birçok tanınmış kuruluş tarafından yapılmıştır. Jetonların satışları bu yıl eylül ayında bekleniyor.
 
Para kullanımı
 
 
Jeton Tahsisi
 
 
yol haritası
 
 
takım
 
 
danışma
 
 
 
Bu teklifin ilerleyişine katkıda bulunmak ve katkıda bulunmak için aşağıdaki linkleri ziyaret edebilirsiniz:
 
★  Web  ★  Beyaz Kağıdı  ★  Twitter  ★  Orta  ★  Telgraf  ★  Reddit  ★




BitCointalk username: F.SamosirProfil Bitcointalk : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2294632
ETH Address: 0x2A2085Db290BA8a68f4537b95f35900627B9c4c4
Load disqus comments

0 komentar