Jumat, 14 September 2018

Freldo ICO platformu genel bakış

444.jpg
 
Freldo, ABD'de küçük ve orta ölçekli işletmelerin birleşimi temelinde dünyanın en büyük ekonomisidir. İstatistiklere göre, ABD'li gayri safi yurtiçi hasıladaki küçük işletmelerin payı% 62'dir. Kural olarak, bunlar halka hizmet veren küçük şirketler. Onlar birkaç kişiden birkaç düzine kadar değişir. Buna ek olarak, patronlarının başarısından ilham alan birçok insan, gelecekte kendi küçük işlerini kurmayı planlamaktadır. Kendi verilerine göre, şirket çalışanlarının yaklaşık% 20'si kendi başına. Böylesine olumlu bir iş ortamı, ABD pazarında her yıl müşteri arayan çok sayıda yeni küçük işletme ve girişimciye katkıda bulunuyor. Kanada'da çok benzer bir durum gelişti. İstatistikler, yaklaşık 3 milyon küçük işletmenin ülkenin ekonomik kapasitesinin yarısını sağladığını göstermektedir. özel sektörün tamamı. Ayrıca, Kanada'daki küçük işletmeler gayri safi yurtiçi hasılanın% 27'sini üretmektedir.

Temel bilgiler:

  • Freldo ismi
  • FRECN belirtecinin sembolü
  • Jeton dağıtımı 800 000 000
  • Fiyat 1 ETH 5 000 FRECN
  • Etereum ERC-20

Freldo, modern hizmet pazarının sorunlarını çeşitli aşamalarda çözer:

Tanımlanmış parametreler için hızlı ve kolay arama
Yanlış yorum yok
Freldo hesabından doğrudan mal ve hizmet sipariş edin
Blok ve fikri sözleşmeler yoluyla güvenli işlemler ve şeffaflık
Freldo ağı, insanların günlük sorunlarına pratik çözümler sunmak ve küçük ve orta ölçekli işletmelerin gelişimini desteklemek için tasarlanmıştır. Şirketin hedefi, küçük işletmelere büyük ağların ve işletmelerin araçlarını sağlamak için blockchain teknolojisini iş müşteri ilişkisine sokarak hizmet pazarında devrim yapmaktır. Freldo ağı, küçük ve orta ölçekli işletmelerin gelişimini destekler ve müşterilerin kaliteli bir uzmanı en iyi fiyatla hızlı ve kolay bir şekilde bulabileceği ve profesyonelleri başarıyla geliştirebilecekleri ve akıllı sözleşmelerle ağın tüm üyelerine işlem yapabileceği bir platform yarattı. .

Ortak pazar problemleri

Tipik bir fenomen, küçük işletmeler için kaynakların optimal olarak kullanılmasıydı. Projenin geliştirilmesine odaklanmak gerektiğinde, girişimciler bir online mağaza veya çevrimdışı mağaza çalıştırmak için zaman ve para yatırmaya, başka bir reklam kampanyası yapmaya vb. Zorlanırlar. D. Freldo, Pazar, küçük bir işletme genellikle gereksiz para harcamalıdır. Ancak bu tür yatırımlardan sonra bile, sadece iş ya da bilgi yönetimi çalışmalarını desteklemek için aylık olarak önemli miktarlarda harcanmaktadır. Ayrıca, küçük işletmeler genellikle bürokratik sorunlarla karşı karşıyadır. Ödeme yaparken gereksiz masraflar. Küçük işletmelerin etkinliğini ve pazardaki rekabet gücünü azaltan diğer riskler ve maliyetler vardır.

Müşteri sorunları

Pazarda gelişen durum, müşteriler için küçük işletmelere odaklanan müşteri hizmetleri de dahil olmak üzere, bir takım ciddi sorunlara neden olmaktadır:

Potansiyel bir müşteri, büyük şirketlerin İnternet'teki tekliflerini kolaylıkla bulabilir. Bununla birlikte, küçük işletmelerin sunduğu benzersiz ürünleri bulmak zordur. Çoğu durumda, bu segmentin hizmetleri hiç çevrimiçi mağazalarda temsil edilmemektedir.

Yeterli sunum materyali yok. Çoğu zaman, küçük işletme hizmetleri, potansiyel bir müşterinin, ürünün kalitesi ve özü hakkında nesnel bilgi sağlayamayacağı kadar kötü sunulur. Sonuç olarak, alıcı büyük şirket tekliflerinde arama yapmayı reddeder.
Sunulan hizmetlerde müşteri geri bildiriminin güvenilirliğini kontrol etmek imkansızdır. Sık yayınlanan internet kaynaklarından sadece tedarikçiye fayda sağlayan incelemeler vardır. Çoğu zaman şirketin kendisi tarafından organize edilir ve müşteriyi yoldan çıkarırlar.

Birçok web sitesi peşin ödeme gerektirir, ancak herhangi bir garanti vermez. Freldo ayrıca, çok küçük bir miktar bile olsa, finansal kayıplardan korkan müşterileri cesaretlendiriyor. Buna ek olarak, küresel ağ, ön ödemeyi kabul eden
ancak onlar için herhangi bir mal veya hizmet sağlamayan sahtecilik ve bir günlük siteler hakkında uyarılar ve öykülerle doludur .

Komuta. 

Evgeny Olkhovsky -
Freldo Zelik Levit'in kurucusu ve CEO'su - Teknik Direktör
Pavel Brahman - Kıdemli Teknik Danışman
Gennady Schleiere, kurumsal verilerin mimarıdır
Evgeny Merkulov - teknik direktör
Alex Manzyukov - Kıdemli Danışman

Daha fazla bilgi:

Web sitesi: https://freldo.com
Teknik Belge: http://ico.freldo.com/wp-content/uploads/2018/06/WP-Freldo.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/FeldoGroup
Twitter: https://twitter.com/Feldo_official
Telgraf: https://t.me/FreldoChat
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4577663.0



BitCointalk username: F.SamosirProfil Bitcointalk : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2294632
ETH Address: 0x2A2085Db290BA8a68f4537b95f35900627B9c4c4
Load disqus comments

0 komentar