Selasa, 04 September 2018

WPP ENERGY PROJESİ - DÜNYA İÇİN YEŞİL ENERJİ

27072261_575263446153295_3388605707068800655_n.png
1 / DEVLET SÖZLEŞMESİ
sözleşme başlangıç ​​odak USD $ 6B Aralık 2018 WPP başlayarak başlayarak, 50 milyar dolar değerinde, dünyanın çeşitli hükümetlerle WPP yenilenebilir enerji 35 yıl zaman sabiti yeşil enerji üretmek için federal hükümet bursuyla dünyanın birçok ülke ile sözleşme imzaladı.
sözleşme MSW (Belediye Katı Atık) enerjisine dönüştürebilen PPA (elektrik satın alma anlaşması) içerir ve ürünler yerel pazar için kullanılacaktır. WPP genişletiyor ve yaklaşan gelecekte köy yeşil oluşturulması gibi alanlarda bir dizi uyarı ve 200.000 kişiye kenti içerecektir imzalı İş hükümet sözleşmeleri, inşa edildi sadece iki yıl ve tarım dikey sera kulesinde.
WPP ENERGY, ikinci ve üçüncü dünya ülkelerini destekleyen en gelişmiş küresel ileri teknolojileri, önemli konut ve enerji sorunlarına yönelik yeni fırsatlar sunacaktır. WPP, elektrik üretimindeki artışı en çok talep gören ülkelere insani yardım olarak kolaylaştırmak için WPP TOKEN karlarının toplam yüzdesine katkıda bulunarak önemli bir adım atmaktadır.
2 / WPP İKİ TEKNİK ENERJİ ARAÇLARI:
YEŞİL GLOBAL YEŞİL YEŞİL YEŞİL ÇÖZÜM ÇÖZÜM, dünyadaki yeşil enerji üreticilerinin elektrik üretim verilerini yakalamak için 2018'in dördüncü çeyreği sonuna kadar uygulanacaktır. Yeşil enerji
Bu platformda yer alan üreticiler, geleneksel fiyatlarla indirimli fiyatlarla dünya çapında temiz elektrik üretimi arayan kuruluşlara ve özel tüketicilere toptan fiyatlardan elektrik tedarik etmeye hazırdır. WPP'nin küresel güç üretimi verileri de doğrudan platforma aktarılacaktır.
Bu platform, enerji sektörünü tüketicilerin ve her iki tedarikçinin yararına dönüştürecektir, çünkü WPP platformu bu kaynağı platforma veri aktarımı yoluyla ele geçirecektir. Platforma aktarılan veriler, üretilen enerji türünü, mevcut enerji miktarını, enerji fiyatını ve yerini içerecektir.
Yeni Küresel Yeşil Enerji Platformunun lansmanı, kullanıcılara yeşil elektrik üretme maliyetini düşürme imkanımız olacak.
WPP DEĞİŞİMİ PLATFORM Q4 2018 yılında açılacak ve bir döviz platformu madencilik ve enerji Cryptocurrencies piyasada farklı şifreler toplar. Bu, farklı para birimlerinin birlikte ticaret yapmasına ve enerji sağlamasına izin vererek platformdaki tüm katılımcılar için likiditeyi artıracaktır.
3 / YEŞİL ENERJİ TEKNOLOJİSİ ÇÖZÜMLERİ.
. İLERİ HOL TEKNOLOJİLERİ. İleri Güç Artırıcı Teknoloji çözümlerinin üç oyununun yakında piyasaya sürülmesi, dünyadaki birçok enerji sorununu ele alacaktır:
WPP ENERJİ MOBİL GÜÇ İSTASYONU. WPP'nin 1 ila 2.5MW / s üretecek şekilde geliştirme aşamasında bir çözümü var. Bu bağımsız güç istasyonu sadece bir su hattı bağlantısı gerektirir ve dünyanın herhangi bir yerinde gönderilebilir.
Bu ürün, WPP'nin WPP'nin dünyadaki tercih edilen güç kaynağı olarak WPP'yi kurmak için kanıtlanmış teknolojisini kullanarak büyük bir enerji krizini çözmeye yardımcı olacak pazar liderliğini gösterecektir. Elektronik para madencileri için, küçük, orta ve büyük operatörlerin önünde çeşitli temiz ve ucuz enerji çözümleri sunun.
Elektronik paranın çıkarılmasından elektrik talebinin tahmin edilmesi talebi katlanarak artıracaktır.
WPP'nin uygun fiyatlı, uygun fiyatlı enerji çözümleri, madenciliğin maliyetini şu anda mevcut olanın ve karbon ayak izinin bir kısmına indirir.
.HHO ÇELİK, PETROL, GAZ VE GAZ PETROLÜ İÇİN TEMİZ ENERJİ TÜKETİMİ. WPP, kirletici güç üreticilerini düşük maliyetli yeşil enerji üreticilerine dönüştüren bir geliştirme sürecine sahiptir. WPP iş planı, dünyadaki 20.000 kirli kömür, petrol, doğalgaz ve benzinle çalışan enerji santrallerinin mümkün olduğu kadar HHO enerjisini temizlemeyi içermektedir. WPP,
endüstriyi temizleyecek, işletme maliyetlerini önemli ölçüde azaltacak ve
tesis verimliliğini artıracak , enerji üretim maliyetlerini önemli ölçüde azaltacak ve
çevresel faydaları önemli ölçüde artıracak toplam çözümlere sahiptir . .
.HHO HOME KOMPLE ENERJİ ÇÖZÜMÜ. WPP'nin, genellikle iki yıldan daha az bir süre için kendisinin ödediği komple bir güç kaynağı sağlayacak sürekli bir çözümü vardır, bu teknolojiyi uygulamak bir süre için elektrik faturasına sahip olmayacaktır. kısa ve artık yardımcı şirketin gücüne ihtiyaç duymayacak
4 / WPP DEĞİŞİM PLATFORMU, elektronik para şifreleme ve elektronik para şifreleme ve dijital belirteçlere odaklanan erken bir elektronik para alışverişidir. Bu, para biriminin birbiriyle işlem yapmasına izin vererek, tüm elektronik paralar için likidite artışıyla sonuçlanacaktır. En az 20 farklı enerji ile ilgili elektronik para platformda işlem yapabilecek.
Untitled.png
  1. WPP ENERJİ MOBİL GÜÇ İSTASYONU
Yeni nesil WPP ENERJİ MOBİL GÜÇ İSTASYONU'nun tanıtımı 40 metrelik kalın bir konteynerin içine yerleştirilmiştir. Bu, 1MW / h ile 2.5MW / saat arasında üretilecek ve yalnızca normal su bağlantılarının girilmesini gerektiren bağımsız bir çözüm olarak üretilecek bir anahtar teslim HHO santralidir. Gelişmiş teknolojimiz, temiz ve yeşil enerji oluşturmak için suyu güvenli çevre uygulamalarıyla harmanlanmış HHO'ya dönüştürür.
WPP MOBİL GÜÇ İSTASYONU tarafından üretilen elektriğin maliyeti geleneksel güç
kaynağının küçük bir parçasıdır . Dünyanın herhangi bir yerinde evinize teslim edilebilir. Havayla,
demiryolla, denizle, kamyonla veya ağır helikopterle kolay ulaşım, enerjisiz dünyanın bölgelerine bakım yapılması veya bakım yapılması anlamına gelir. Uygun ve acil.
ELEKTRONİK SİSTEMLER WPP ENERJİ
PİYASASI HEDEFLERİ
WPP ENERJİ MOBİL GÜÇ İSTASYONU, oteller, alışveriş merkezleri, okullar, temiz enerji maliyetlerine anında ihtiyaç duyan topluluklar dahil olmak üzere birçok endüstrinin enerji ihtiyaçları için ideal elektrik çözümüdür. / veya mevcut tedarikçilerini fişten çekip elektronik para madencilerinin gereksinimlerinden ortaya çıkan enerji krizinin ortaya çıkması da dahil olmak üzere en düşük maliyetli şebekeyi oluşturmak ister. Mobil güç istasyonları da ordu için ideal bir çözümdür.
6.HHO / KONUT İÇİN HHO
WPP HHO kaynağı, mevcut pahalı güç kaynağını sökmek ve düşük maliyetli bağımsız bir güç kaynağının tadını çıkarmak isteyenler için temiz, düşük maliyetli bir anlık güç kaynağıdır. çok düşük maliyet, kendi temizler.
HOME HHO çözümü su üzerinde çalışır ve suyu% 100 temiz enerji üreterek elektriğe dönüştürür. Kullanıcılar önemli ölçüde enerji maliyetlerini azaltacaktır.
HHO ev sahibi çözümü günde 50,4 KW üretir ve günde sadece 2,8 litre su kullanır.
Bu teknolojinin kullanıcıları, iki yıldan daha kısa bir sürede kendini ödeyeceklerini keşfedecekler.
HHO donanımındaki mütevazı başlangıç ​​yatırımı geri yüklendiğinde, kullanıcılar elektrik faturalarına sahip olmayacaklar. Dünyanın her yerindeki kamu hizmetleri şirketleri, yüksek tüketici ücretlerinden yıllar sonra müşterilerini kaybettiklerinde, yaygın piyasa kabulünün getirisini üstlenecekler.
Untitled.png
7 / WPP TOKEN SATIŞ
WPP TOKEN TİNG CUNG CAP: 5 tỷ Jetonlu
Özel Satış Fiyatı: $ 0.16
Pre ITO Satış Fiyatı: $ 0.20
Ayrı satış dönemi, 1 Temmuz'da sona ermektedir ve WPP jetonu başına en az 0,15 $ 'lık bir satın alma miktarına sahip olacaktır.
Untitled.png
Untitled.png
Untitled.png
TAKIM
Untitled.png
DANIŞMAN TAKIMI
Untitled.png
WEB SİTESİ: https://wppenergy.io//
BEYAZ KAĞIT: https://wppenergy.io/pdf/Whitepaper.pdf
ANN DİŞ: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4449273.0
TELEGRAM: https: / /t.me/WPPEnergy
FACEBOOK: https://www.facebook.com/WPP-Energy-575263249486648
TWITTER: https://twitter.com/wppenergycoin




BitCointalk username: F.Samosir
ETH Address: 0x2A2085Db290BA8a68f4537b95f35900627B9c4c4
Load disqus comments

0 komentar