Senin, 29 Oktober 2018

Desico - Güvenlik ICO'ları için Merkezi Olmayan Ekosistem

desico.png
Desico Hakkında DESICO
, dünyanın güvenlik mevzuatını yasalara uygun olarak düzenleyen, satın alan ve satan ilk platformdur. Ekosistemi, güvenlik belirteçlerini blok zinciriyle tanıtarak, 155 milyar dolarlık küresel sermaye piyasasını bozacaktır.
DESICO'nun hedefi, perakende ve kurumsal yatırımcılar için VCdominated başlangıç ​​fonlama alanına adım atmak için bir ağ geçidi oluşturmaktır. Aynı zamanda, DESICO, dünyanın her yerinden gelecek vadeden işletmelerin sermayesi için tamamen küresel, adil ve daha az maliyetli bir şekilde erişim yaratmaya katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.
DESICO, küresel sermaye piyasalarında bir sonraki büyük değişikliği getiren bir ekosistem oluşturmak için bir ICO (İlk Para Teklifi) avantajları üzerine inşa edecektir. DESICO, blockchain teknolojisinin benzersiz özelliklerini benimseyerek ve güvenlik belirteçleri satın almak için yasal bir yol sağlayarak, tohum öncesi yatırımların ademi merkezileştirilmesini sağlayacak. Mevcut varlıkların gelir akışları veya diğer hibrit güvenlik belirteçleri ile belirtilmesi.
DESICO, bir Avrupa Birliği ve Euro Bölgesi ülkesi olan Litvanya'da tescil edilmiştir ve Litvanya Kanun Fonlaması düzenlemesinin yasal çerçevesi ve Litvanya Bankasının denetimi altında (Avrupa Merkez Bankası'nın kontrolü altında) faaliyet gösterecektir.
DESICO, fintech, yasal hizmetler ve pazarlama alanında bir girişimciler ve uzmanlar ekibi tarafından yönetilmektedir. Kurucular zaten başarılı bir Avrupa crowdfunding ve eşler arası platformda çalışıyorlar.
DESICO Ekosisteminin temel bileşenleri
  • Kitlesel Fonlama Platformu
    DESICO, işletmelerin ICO'lar çıkarmaları için tam uyumlu bir yol sunan küresel bir AB platformunu ve jeton alıcılarının bu simgeleri almalarını ve işlemelerini sağlar.
  • Yerleşik Exchange
    DESICO tamamen düzenlenmiş bir değişim gerçekleştirecektir. DESICO platformunda bir ICO'nun başarıyla tamamlanmasının ardından acil likidite ile güvenlik belirteçleri sağlayacaktır.
  • E-Para Hesapları
    DESICO kullanıcıları, platformdaki hem kripto hem de fiat varlıklarını yönetebilecekler. Ayrıca, DESICO değişiminde kripto paralarını fiat para birimlerine dönüştürme fırsatına sahip olacaklar.
  • Tam Yasal Uygunluk
    DESICO, bir Avrupa Birliği ve Euro Bölgesi üyesi devlet olan Litvanya Cumhuriyeti'nin mevcut menkul kıymetleri ve crowdfunding yasaları dahilinde tam olarak faaliyet gösterecektir.
  • Topluluk
    DESICO topluluğu, güvenlik belirteç ihraççıları, kripto yatırımcıları ve meraklıları ile ICO ile ilgili servis sağlayıcılarından oluşacaktır.
Neden DESICO için blockchain gerekli?
  • Menkul kıymetleri tokenize etmek
    Blockchain, DESICO'nun menkul kıymetlerin jetonizasyonunu gerçekleştirmesine izin verecektir. Küresel finans piyasaları için, özellikle, hizmetlerinin ödenmesi gereken aracıların kaldırılması gibi birtakım avantajlar getirecektir.
  • Akıllı sözleşmeli, merkezi olmayan bir platform oluşturmak Akıllı anlaşmaların
    kullanılması, DESICO platformunun ve hizmetlerinin tam olarak dağıtılmasını sağlayacaktır. Akıllı sözleşmeler sayesinde, çeşitli hizmet sağlayıcılar ve DESICO topluluk üyeleri kendi hizmetlerini DESICO ekosisteminde sunabilecek ve doğrudan ICO'larla iletişim kurabilecektir.
  • Dağıtılmış defter
    DESICO, blok-zincir üzerindeki işlem seviyesi verilerini depolayan verimli ve tamamen şeffaf bir platform oluşturacak. DESICO ayrıca, güvenlik belirteçlerinin satışı ve satın alınması ile ilgili tüm işlemleri kolaylaştırmak ve kaydetmek için bir yan zincir kullanmayı da düşünmektedir.
DESI Token
DESICO ekosisteminin işlevselliği DESI belirtecine dayanacaktır. DESI belirteci iki ana amaca hizmet edecek:

  • DESICO platformu üzerinden güvenlik belirteçleri çıkarmak isteyen DESICO Ekosistemi ICO'larında ödeme yöntemi , platform ücretlerine belli bir miktarda DESI tokenini platforma katmak zorunda kalacak. Yatırımcılar bu yeni çıkarılan güvenlik tokenlerini DESI tokenleri üzerinden ödeyecekler. Dış uzmanlar ve topluluk üyeleri, hizmetlerinden dolayı DESI belirteçlerini alacaklar.
  • Güvenlik belirteçleri
    edinilirken ayrıcalıklar DESI token sahiplerine DESICO platformunda münhasır haklar verilecek. Bunlar, güvenlik jetonlarını alırken erken kuş erişimi ve balina benzeri ikramiyeleri içerecek ve DESICO değişiminde alım satım ücretinden muaf tutulacak.
Token bilgileri
İsim: DESI
Crowdsale başlangıcı: 7 Kasım 2018 Kalabalık
sonu: 15 Ocak 2019
Soft Cap: 3,500,000 USD
Hard Cap: 32,000,000 USD
Depozito Metodu: Eter (ETH)
Toplam Arz: 803,631,373 Satışta
arz: 409,852,000
Blockchain: Ethereum-based (ERC20) belirteci
Token dağıtımı
DESICO, crowdsale etkinliğinin tüm aşamalarında toplam jeton tedarikinin% 51'ini satacak. Bildirilmemiş DESI jetonları yanacaktır. Takıma atanan jetonlar 12 aylık bir kilitlenme süresine sahip olacak.
desico tok.jpg

Yol Haritası
desico yol.jpg

Takım
desico tea.jpg

Advisors
desico adv.jpg
Daha fazla bilgi için:


BitCointalk username: F.SamosirProfil Bitcointalk : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2294632
ETH Address: 0x2A2085Db290BA8a68f4537b95f35900627B9c4c4
Load disqus comments

0 komentar