Rabu, 31 Oktober 2018

Muzika projesinin değerlendirilmesi

Muzika nedir
Muzika, küresel dijital saat endüstrisini yeniden şekillendirecek ilerici bir kuruş ekonomisidir. Bazı yönlerden, Muzika takip işini doğru ve tarafsız bir dijital müzik ekosistemi kullanarak değiştirdi:
  1. Anlamsız aracıları kaldırmak,
  2. Müzisyenleri ve tüketicileri güçlendirmek,
  3. Dağıtılmış güç dağıtımı ve
  4. Piyasa katılımcıları arasındaki dağıtımın parasal istikrarını geri yükleyin.
Muzika, geleceğin sözünü tutar, müzik yaratma için tazminat, yaratıcı sürece çaba ve özveri ile orantılıdır.
Geçtiğimiz yirmi yıl içinde, sektör son iki büyük paradigma değişikliğinden geçti: biri 'görünür albümden' görünmez dosyalar 've diğeri çevrimiçi indirme.
Şarkı önceden daha büyük ve popüler hale getirildi ve ikinci şarkı sektöre nakit akışına eklendi. Bununla birlikte, müzisyenler tarafından kazanılan kar artışı dönemi azaldı.
Distribütörler ve yayıncılar, bir defaya mahsus ve karmaşık olmayan işler için yeterli ve uzun dönemli getirilerden yararlanırlar. Dijital korsanlık konusu çözülmeden kalmıştır. Hayranlar sevdikleri müzisyenleri mutlu görmeyi umuyorlar, ancak dağıtıcılar ve yayıncılar aracılığıyla paketlenmiş bir dijital şarkıdan başka bir yere yer kalmayacak.
Çözüm
Muzika müzik piyasasında bugünün dijital üzücü gerçeği tersine çevirmeye hazırdır. A'dan Z'ye, dijital ayar işinin yerini alacak ve tüketiciler ve müzisyenler de dahil olmak üzere ilgili piyasa oyuncularının rolünü yeniden tanımlayacağız. Muzika Madeni Para (MZK), dijital müzik endüstrisinde bir paradigma kayması yaratarak, yeni ekosistemlerde ihtiyaç duyulan tüm işlemler ve değişimler için tek araç olarak hareket edecektir. .
Muzima'nın sunduğu çeşitli zorluklardan ve çözümlerden, sizi bu çığır açan projeye cesurca davet ediyorum.
Eminim ki siz ve hepimiz, Muzika'nın dijital izleme dünyasını dönüştürmede uyguladığı büyüklüğün ve büyüklüğün faydalarının faydalarını hissedeceksiniz.
ekosistem
Akıllı anlaşma, dijital müzik ürünlerinin doğrudan sanatçıdan fana aktarılmasını sağlayarak, ekonominin daha adil ve daha şeffaf bir şekilde dağıtılmasını sağlayacaktır.
Taraftarlar, çeşitli toplumsal aktiviteleri için sadakat puanları ödüllendireceklerdir, ki bunlar düzenli olarak MZK parasına dönüştürülecektir - sistemdeki tüm ekonomik faaliyetler için tek değişim aracı. Durum.
Taraftarlar en sevdikleri sanatçılara doğrudan bağış yapma, onları destekleme ve özel avantajlar alma fırsatına sahip olacak.
Jeton
Numarası Jeton Numarası
Satılık 1.000.000.000 % % 20.5
Satışı yapılan toplam jeton sayısı 205.000.000
Hard-kap | ETH 20,000
Yol Haritası
Kurucu ve Grup
Resmi web sitesi.
WEB SİTESİ
https://www.muzika.network/ )
Reddit
https://www.reddit.com/r/muzikaofficial/ )
tanıtım raporu
https://www.muzika.network/assets/mzk-whitepaper-en . pdf)
TWITTER
https://twitter.com/muzika_official )
FACEBOOK
https://www.facebook.com/muzikanews/ )
TELEGRAM
https://t.me/muzika_english )



BitCointalk username: F.SamosirProfil Bitcointalk : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2294632
ETH Address: 0x2A2085Db290BA8a68f4537b95f35900627B9c4c4
Load disqus comments

0 komentar