Jumat, 05 Oktober 2018

Ödemeler ve transferlerde yenilik hazır mısınız? - Orbis platformu (ico)

Tüm topluma selamlar, kripto sikkeleri ve iyi projelerin takipçisi hakkında tutkuluyum. Bu yeni yayında Orbis projesini tanıtmak istiyorum. Eminim Blockchain, Bitcoin, Ethereum, Crytocurrencies, ICO hakkında çok şey duymuşsunuzdur ama Orbis blockchain en havalıdır ve daha fazla ayrıntı için aşağıdaki konuları ziyaret edin:
Aşiret toplumlarının toplumunu nasıl geliştirdiğine bakacak olursak, insanların modern dünyada farklı bir sosyal yapıya kavuştukları ve insanların dünya çapında özel bir ortamda çalışabildikleri, dünyanın her yerinde küresel bir ortamda yapabilecekleri teknoloji ve internetin gelişi.

Orbis dünyadaki

Para ve yatırımın transferi gelecek

Akıllı pazarlama ile kullanımı kolay hizmetler üreten hızlı, kolay ve uygun maliyetli finansal işlemler, yatırımlar ve pazarlama hizmetleri.
ORBIS, dünyaya fayda sağlayan bir hizmet sağladığından emin olmak için çok çalışmaktadır. Amacımız, müşterilerimizin her biri için hayatı kolaylaştırmaktır.
Her gün nüfusun artması, istisnai olmayan, ödemeler ve transferler olmak üzere yeni teknolojilere olan dünya ilgisini fark etti, Blockchain teknolojisiyle çalışıyor ve ORBIS projesini kullanıyor. Bu fırsatı alabilir ve katılabilir. ORBIS tokenlerinizi satın alabilir ve bu iddialı projenin size sunduğu tüm avantajlardan yararlanmaya başlayabilirsiniz. Ziyaret ve web sitenizi neler yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Herhangi bir sorunuz varsa, Telegram grubu aracılığıyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Şüphe duymak için her zaman hizmetinizde olduğumuzu unutmayın.
Bildiğimiz gibi, teknoloji hızla gelişiyor, ödeme yapmanın ve güvenli bir şekilde transfer etmenin en basit ve en etkili yolunu öğrenmeye çalışıyoruz, her zaman yüklü olan zamana ayak uydurmamız gerekiyor. yeni bilgi
Son zamanlarda, engelleme teknolojisi çok aktif bir şekilde gelişmiştir. Şimdiye dek dünyamıza girdi ve bana öyle geliyor ki herkes onu yakın gelecekte tanıyacak, ama aynı zamanda onu gündelik hayatta aktif olarak kullanacak.
Ve bu şaşırtıcı değil, çünkü teknoloji gerçekten devrim niteliğinde, karmaşık süreçleri basitleştiriyor ve yatırım bölgesi içinde transfer ve nakliye uçlarının getirilmesinden tamamen farklı bir alan var.
 

Orbis'in misyonu

Orbis konsepti, bilgi teknolojileri yardımıyla yenilikçi hizmetler sunmak, şirket ödeme, transfer veya yatırım için hızlı ve güvenilir hizmetler sunmaktadır.
Bu teknoloji, insanların çeşitli ödeme ve transfer yapabilmelerini sağlayan kendi NFC Mobile yazılımını kullanmaktadır. Ayrıca, yalnızca bilgisayardan değil, aynı zamanda mobil cihazdan, internet erişiminin büyük kısmından da transferlere izin verecektir.
İşlemleriniz diğerlerinden farklı olacaktır çünkü bunlar güvenilir ve hızlı olacaktır ve bunlar herkes için gerekli olan faktörlerdir. Şirket öncelikli olarak müşteri odaklı, hem de yüksek teknoloji ürünü olmasını engellemiyor.
 

Orbis merkezi olmayan teknoloji

Merkezi olmayan bir engelleme teknolojisine dayanan şirket, dünya çapında birçok bağımsız finans sektörünü bir araya getirmek için dünya çapındaki ağını genişletmeyi planlıyor.
ORBIS Vission'in görevlerinden biri Latin Amerika, Asya ve Afrika'daki sistemi popüler hale getirmektir çünkü bankalarla az sayıda ortaklık anlaşması vardır ve mevcut olanlar hizmetlerinden dolayı yüksek komisyonlar sunmaktadırlar. özel bir rekabet yok.
Bu sebeple şirket, bu nişi işgal etmeyi ve hızlı ve güvenilir transferler için rahat koşulları sağlamak için 3 milyondan fazla kişiyi finansal iletişime erişimi olan insanlara sunmayı planlamaktadır.

İKT hakkında bilgi

Orbis Token'ın dağıtımı ve ilişkilendirilmesi

Yol haritası

Ekibimize katılın ve şimdi TOKENS ORBS'inizi satın alın ve piyasadaki en avantajlı platformun sunduğu avantajlardan yararlanın. Bizimle iletişim kurabilmeniz ve sahip olabileceğiniz soruları netleştirebilmeniz için zaman kaybetmeyin ve telgraf grubumuza katılın. ORBIS projesi tarafından sunulan bu büyük fırsatı kaçırmayın.
Ön satışların erken aşamalarında mevcut olan bonusların keyfini çıkarın. (ICO). Bu harika projenin faydaları hakkında daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edin.

Orbis takımı

Orbis ekibi üstün hizmet sağlamak için çok çalışıyor. Amaç, müşterilerimizin her biri için hayatı kolaylaştırmaktır.

Daha fazla bilgi için sizi aşağıdaki linkleri ziyaret etmeye davet ediyoruz:

Web sitesi: https://orbistransfer.com/
Beyaz Kitap: https://orbistransfer.com/downloads/Orbis-White-Paper-2.pdf
Facebook: https://facebook.com/orbistoken
Twitter: https://twitter.com/OrbisToken
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCRw-ywlW76rIXMY1p21U0AQ
Instagram: https://www.instagram.com/orbis_token/
Telgraf: https://t.me/orbisgroup



BitCointalk username: F.SamosirProfil Bitcointalk : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2294632
ETH Address: 0x2A2085Db290BA8a68f4537b95f35900627B9c4c4
Load disqus comments

0 komentar