Senin, 24 September 2018

Emmares - Merkezi Olmayan Blockchain Teknolojisine Dayalı E-posta Pazarlama Ödülü Sistemi

Bugün birçok reklam ve diğer sosyal medya modelleri, hedeflenen yeni e-posta kişileri alma hedefine sahip. E-posta pazarlamasını, neredeyse% 4,000 ROI ile en etkili medyalardan biri yapar.
E-posta en etkili pazarlama araçlarından biri olarak kabul edilir. Pazarlama Grafikleri tarafından yürütülen araştırmaya göre en kolay araçlardan biri olarak.
Bir hedefli katılım e-postasının maliyeti 150 ABD dolarıdır. Daha büyük bir hedef grupla iletişim kurmak zorunda kalmamız, küçük bir ücret değildir.
Şu anda olan gerçek şu ki, e-posta pazarlaması diğer tüm dijital pazarlama kanallarından daha fazla kullanılıyor, ancak ortaya çıkan etki beklendiği gibi değil. Bunun nedeni, e-posta pazarlamacılığında kullanılan içeriğin çoğunun, çok düşük kaliteye sahip içerik olmasıdır. Tüketiciler gerçekten e-posta sağlayıcıları tarafından sunulan bilgileri isterler, ancak aynı zamanda nitelikli olmayan bilgileri de reddederler.
Geçmişte pek çok "pazarlamacı" kolay yolu seçti, kamu listelerine patlayıcı e-postalar gönderdi ve hatta daha da kötüsü, (birçok ülkede henüz yasadışı olmayan) listeler satın aldı. Pek çoğumuzun neden spam'den nefret etmediğinin açık bir nedeni var. Posta kutumuzda spam ve çok fazla mesajla ilgili sorunların nasıl oluştuğunu anlıyoruz.
EMMARES , her şeyi değiştirmeyi amaçlıyor: Bu, tüm taraflara (kazan-kazan çözümü), alıcılara ve içerik sağlayıcılara çözümler sunan bir durum. EMMARES projesi kita.Pada posta kutusu hedefleyen bilgi daha kaliteli, daha az spam içeriğe yönlendirme ve sadece iletecektir EMMARES , biz oyunun kurallarını değiştiriyor inanıyoruz.
EMMARES Nedir?
EMMARES , E-posta Ödül Pazarlama Sistemi için kısa, e-posta pazarlamacıları (gönderenler) ve e-posta alıcıları (temelde e-posta kullanan herkes) için çok yararlı olan bir değerlendirme sistemidir. EMMARES , e-posta pazarlama içeriği için küresel bir dijital itibar yaratır. Güvenilir bir değerlendirme ve kalite puanına dayalı olarak, alıcılar ihtiyaçları için en iyi içeriği bulabilir. E-postanın dünyasını spam olmadan, yalnızca yüksek kaliteli içerik hedefli olarak hayal edin.
EMMARES bir kullanan bir küresel değerlendirme ve tanıma, temel alan bir blockchain sistemdir Jetonu EMA işletim süreçlerinin yakıt olarak.
 
Vizyon Biz - e-posta pazarlamacılığındaki içeriğin yüksek kalibreli sınıflara sahip olduğu bir dünyanın hayalini kuruyoruz . Sunduğumuz hizmetler sayesinde, e-posta sağlayıcıları (e-posta pazarlamacıları) sürekli olarak daha kaliteli içerik sürekli olarak üretmeye teşvik edilecektir. Güvenilir bir değerlendirme, mevcut spam'leri en aza indirmemize büyük ölçüde yardımcı olacaktır.
Misyonumuz , spam içermeyen bir dünya yaratmak ve dinamik içerik değerlendirme ve akıllı dağıtım sistemleri sunmak için fırsatları açmak için lider bir rol oynamaktır.
EMMARES MVP kullanıma hazır
EMMARES MVP sadece demo ürünler değil, başlangıçtan itibaren çalışır. İlk EMMARES tanıtım kampanyasını oluşturmak için seçilen şirketlere iade edilmeyen jetonlar sağlayacağız. Yarışmaya başlamak için farklı içerik türlerini temsil etmek istiyoruz. Dijital içeriğin itibarı herkese açık ve herkes tarafından görülebilir. Bu sistem, iyi içerik sağlayıcılarına yardımcı olmak ve spam gönderenler için hayatı daha zor hale getirmek için tasarlanmıştır.
Nasıl çalışır?
  • E-posta Sağlayıcıları (E-posta Pazarlamacıları) EMMARES sistemine kayıt yaptırarak, E-posta Sağlayıcıları sağladıkları içerikle ilgilenen daha fazla tüketicinin hedefine ulaşma fırsatına sahip olacaklardır. Gönderdikleri içerik alıcılar tarafından iyi karşılanacağından, başarılarını yaymak ve daha iyi sonuçlarla çalışmak ve daha yüksek bir YG elde etmek için EMMARES sistemini kullanma fırsatı bulacaklar. İçeriği değerlendiren EMMARES kullanıcılarını ödüllendirecek bir temel olan ödüllendirici bir havuza yatırım yapacaklar.
  • E-posta Alıcıları (EMAIL RECIPIENTS) Çeşitli e-posta sağlayıcılarından (gönderenler) aldıkları içerikle ilgili değerlendirmeler karşılığında, e-posta alıcıları ödüllendirici havuzdan jeton almaya hak kazanacaklardır. Yapılan her bir değerlendirme için, e-posta alıcısı (kullanıcısı) içeriği değerlendirilen e-posta sağlayıcısından bir jeton alacaktır.
EMMARES'ten kimler faydalanır?
  • E-posta Sağlayıcısı - Yayıncı
Benzersizliğimiz, yayıncıları iyi, ilginç ve alakalı içerik göndermeye teşvik eden bir açıklık modelidir. Bir yayıncı olarak, sahip olduğunuz ödül havuzundan gelen jetonlar karşılığında hedeflediğiniz liderler ve kitlelerden yorumlar alırsınız. Sonuç olarak şunları yapacaksınız:
1. Kaliteli bir e-posta sağlayıcısı olarak itibarınızı oluşturun,
2. Sağladığınız hizmet / konu / ürün türüyle ilgilenen yeni alıcılara ve doğru hedef alıcılara erişin.
3. Alıcı katılımını artırın.
  • Token Alıcı
EMMARES jetonlarını satın alarak , deniz sahipleri (presale) olarak ayrıcalıkları güvenceye alıyor ve çok büyük ve çok yüksek potansiyele sahip yeni projeleri destekliyorsunuz. E-posta pazarlama dünyasının geleceğini temsil eden bir sistemin parçası olacaksınız; bu, kazanılan tüm bunların ilgilendikleri içerik ve e-posta sağlayıcılarının daha yüksek bir YG elde edeceği içerik.
  • Mesaj alıcısı - Değerlendirici
EMMARES topluluğundaki bir katılımcı olarak, aldığınız e-postanın içeriğini değerlendirmek için jeton alacaksınız. Bu kadar basit. Ayrıca, ilgilendiğiniz e-postaya, en yüksek değere sahip E-posta Sağlayıcıları'na abone olma fırsatını da elde edeceksiniz.
Topladığınız jetonları nasıl kullanıyorsunuz?
1. Sağlayıcılarla (pazarlamacılarla) veya
2. Gurur havuzunuz olarak kullanın (bir yayıncı veya değerlendirici iseniz).
Jeton Bilgileri 
EMA, Ethereum blockchain uygulama platformunda uygulanan bir ERC20 Jetonudur. EMA Token ve diğer tüm sözleşmeler için Ethereum sözleşmesi Solidity programlama dilinde yazılmıştır. Tüm EMMARES Market Kullanıcıları , Ethereum Wallet'ın sahip olduğu EMA'yı toplayacak.
Token EMMARES (EMA) e-posta pazarlama hizmetleri (Squizmail, mailRocker) için kullanılacak ve e-posta alıcıları için bir teşvik olarak kullanılacaktır. Sağlayıcı tarafından EMMARES (ilk sağlayıcı olan Squizmail.com) kullanılarak gönderilen tüm içerikler alıcı tarafından değerlendirilecek ve değerlendirilecektir. İçeriğe verilen değerlendirmenin ardından, alıcı, jeton (EMA) şeklinde bir ödül alacak.
Jeton: EMA
Kamu Satış Öncesi ve ICO : 5 Mayıs 2018 - 30 Eylül 2018
Toplam tedarik jetonları: 500.000.000 EMA
Satılık Jetonlar (ICO öncesi ve ICO): 255.000.000 EMA
Özel Yerleşim: 5 Mayıs 2018'e kadar
Softcap: 2,000 ETH
Hardcap: 35.000 ETH
1 ETH = 5100 EMA
Şimdi EMA Simgesini Alın!
Presale ve crowdsale bilgileri
EMMARES gelişimini yakıtlandırmak için Global yeni nesil dijital itibar sistemlerine e-posta gönderebilirsiniz , EMA tokenleri artık tanıtılmakta ve dağıtıma hazır hale getirilmektedir. Dağıtım planı - Faz 1 (Ön Dağıtım) aşamaları ve 2-6 dağıtım aşamaları ("Dağıtım") ile başlayan Kişisel Yerleştirme ve Kamu aşamaları aşamaları vardır.
Jeton ve Fon Tahsisi 
yol haritası
Emmares hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edin:
Web sitesi: https://emmares.io/
Teknik İnceleme: https://emmares.io/whitepaper.pdf
ANN Konu: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2807216.0
Twitter: https://twitter.com/emmares_io
Facebook: https://www.facebook.com/emmares.io/?ref=br_rs




BitCointalk username: F.SamosirProfil Bitcointalk : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2294632
ETH Address: 0x2A2085Db290BA8a68f4537b95f35900627B9c4c4
Load disqus comments

0 komentar