Senin, 24 September 2018

Emmares | ICO'nun Gözden Geçirilmesi

resim açıklaması buraya girin

EMMARES projesi, e-postanın kullanılma şeklini geliştirmeyi amaçlıyor. E-posta pazarlamacıları, söyledikleriyle ilgilenen daha hedefli müşterilere ulaştıklarından emin olmak için ona abone olurlar. E-posta alıcıları, daha az spam ve daha iyi içerik gönderilmesini de alırlar.Ön satış Mart ve Nisan 2018'de gerçekleştirilecek ve jetonların halka satışı Mayıs 2018'de gerçekleştirilecek.
Bu platformun avantajları, çitin her iki tarafında da hissedilmelidir. E-posta pazarlamacıları ve alıcıları bu platformu kullanarak büyük bir güven ve güvenle birlikte çalışabilecekler.
Hedeflenen veri kümeleri için ödeme yapmak veya kamuya açık verilerle körü körüne güvenmek yerine, pazarlama departmanları mesajlarını ilgililere gönderebilir ve reddetme kararı verebilir. Ayrıca daha fazla insan almayı başaracaklar, çünkü onlar olumlu not alacaklar.
resim açıklaması buraya girin
Tüketiciler e-posta yoluyla daha ilginç ve alakalı teklifler alacaklar. Ayrıca aldıklarılarla ilgili yararlı geri bildirim sağlamak için jetonlarla ödüllendirileceklerdir. Bütün bunlar, pazarlama e-postalarının kalitesi ve kullanışlılığının zamanla artması gerektiği anlamına gelir.

 

EMMARES ekibi esas olarak Slovenya'da bulunuyor. Projede 3 kurucu ortak ve daha sonra 12 kişilik bir ekip var. Bu takımın kompozisyonunu anlamak, bir şekilde başarı şansının ne kadar yüksek olduğunu bize gösterecektir.
resim açıklaması buraya girin
Bojan Oremuz, kurucu ve icra kurulu başkanı olarak listelenmiştir. Hayat boyu süren bir girişimcidir ve başarılarının listesi etkileyici.
Denis Oreshnik, projenin kurucu ve geliştiricisi. Bir geliştirici olarak uzun yıllara dayanan tecrübesi var.
Tadej Oremuž bir kurucu ve geliştiricidir. Pazarlama ve yazılım geliştirme konusunda uzman olduğu söyleniyor.
Ekip listesi, Creative Design & Advertising'den sorumlu Jure Tovrljan ile devam ediyor.
resim açıklaması buraya girin
Çekirdek ekibin dışında, Sistem ve Güvenlik ve İşbirliği kapsamında yer alan bir dizi başka üye var.
Danışmanlar bölümünde 7 kişi gösterilmektedir. Listenin başında David Drake. LDJ Capital'in başkanıdır.
Danışmanlar bölümünde ayrıca Siscom'un genel direktörü olan Janko Kachen de var.
resim açıklaması buraya girin
Bu projenin diğer danışmanları arasında hukuk danışmanları Peter Merc PhD ve Nina Krupanz yer alıyor.
resim açıklaması buraya girin

EMMARES ekosisteminin altında yatan EMA belirteci farklı şekillerde kullanılmalıdır. Başlamak için, pazarlama departmanları platforma erişmek için bir ödül havuzuna yatırım yapacaklardır.
resim açıklaması buraya girin
Kullanıcılar gönderdikleri e-postaları değerlendirdiklerinde bu havuzdan ödüllendirileceklerdir. Bir pazarlamacı, akıllı bir sözleşme imzaladığında, kararlaştırılan bütçeyi, kampanyayı tamamlandı olarak işaretlemek için yeterli geri bildirim alınana kadar tutulacağı ödül havuzuna ekler.

resim açıklaması buraya girin
resim açıklaması buraya girin
Yukarıdaki fotoğraftan, satış öncesi ve taramayla ilgili ikramiyeleri görebiliyoruz. Çoğu ICO'larda olduğu gibi, yatırımcıların amacı platformun kalkmasıdır, ancak bu, madeni paraların daha değerli ve popüler hale gelmesiyle yatırımlarının büyüdüğü en iyi garantidir.
resim açıklaması buraya girin
Beklendiği gibi, satış öncesi bölüme katılım, erken yatırımcılara ve bir ödül programına fayda sağlar. Ayrıca, ilk 24 saat içinde% 10, ilk 7 günde% 5 indirim ile halka açık bir satışa katılanlar için indirim yapılacaktır.
resim açıklaması buraya girin
EMMARES web sitesinde ve Beyaz Kitap'taki detaylar ve istatistikler, e-posta dünyasında fırsatların olduğunu göstermektedir. Bu tür pazarlama çok fazla zaman ve para yatırır ve sonuçlar her zaman çabayı haklı çıkarmaz.
E-posta pazarlamacılarının kampanyalarının etkililiğini daha iyi anlamaları için belirli bir ihtiyaç vardır ve e-posta hala birçok şirket için ana iletişim kaynağı olduğundan, ele alınması gereken sorun budur.
Bu, içerik sağlayıcıların fark edilebilir içeriğe sahip bir dizinin parçası olabileceği bir e-posta itme (itme değil) sistemidir. Bu arada, kullanıcılar ayrıca, daha az spam almak, yorum almak için ödül almakla ilgileniyor olabilir.
Doğal olarak, dikkate alınması gereken bazı riskler de vardır. Diğer ICO'lar gibi, seçim akılda tutmak için önemlidir. İnsanların posta kutularına daha fazla zaman ayırmalarını istemek, geri bildirim sağlamak, kolay bir talep değildir.
Bu proje, sistemlerinin ilk e-pazarlama sistemi türü olmasıyla benzersizdir. Kullanıcıların aldıkları e-postaları takdir edecekleri ve içerik sağlayıcıların Emmares dizini aracılığıyla büyük okuyuculara erişeceği tahmin edilmektedir.
Bu, mükemmel içerik oluşturucuların yanı sıra doğrudan onlarla konuşacak ek içerik isteyen kullanıcılar gerektirir. Bunun çok hoş bir kitle ile iyi çalıştığını görebiliyorduk, ancak e-postalarına ek bir değerlendirme sistemi eklemeye hazır olan kitlelerimiz var mı?
Tecrübemizde, çok fazla içerik akışı var ve belki de bu sistem spam'in üstesinden gelmeye ve kaliteli içerik geliştiricilerine mesajlarını yaymak için başka bir yol sunacak. Her zaman olduğu gibi, bu projeyi bir yatırım olarak düşünüyorsanız, önce kendi araştırmanızı yapmayı unutmayın.


Projenin resmi sitesi 
Whitepaper 
Media kaynakları:




BitCointalk username: F.SamosirProfil Bitcointalk : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2294632
ETH Address: 0x2A2085Db290BA8a68f4537b95f35900627B9c4c4
Load disqus comments

0 komentar