Minggu, 23 September 2018

Modül - Kullanılmayan Smartphone depolama alanınızı ödünç alarak kazanın

Genel bakış:
Modül, madenciliği gerçekleştirmek için akıllı telefonların, PC'lerin, sunucuların vb. Kullanılmayan depolamasını kullanacak bir platform geliştiren bir blok projedir. Bu platform, herkesin ücretsiz depolama ve kripto-para birimi madenciliğini işlemesine izin verecek. Bu kullanıcılar da MODL tokenleri ile ödüllendirilecek. Modül ayrıca kullanıcılarına platformdaki kendi DApp'lerini geliştirmelerini sağlayacaktır.
sorunlar:
Modül platformu üç ana sorunu çözmeye çalışıyor:
• Akıllı telefonlar ve android cihazlar, insanların çoğunlukla ihtiyaç duymadıkları veya kullanmadıkları, kullanılmayan depolama alanlarından oluşur. Yaklaşık olarak, akıllı telefonlar kullanan iki milyar insan var; bu, kullanılmayan büyük miktarda depolama alanı olduğu anlamına geliyor.
• İşletmeler ve Hükümetler, büyük miktarda veriyi daha fazla güvenlikle depolamanın ucuz yollarını bulduklarından, veri depolama sorunlarıyla karşı karşıyadırlar.
• Gelişmekte olan blockchain teknolojisiyle ilgili sorun, merkezileşmiş olmasının yanı sıra, cryptocurrency madenciliğinin altyapı ve hesaplama kaynaklarına ihtiyaç duymasıdır. Bu, blockchain'e katılmak ve madenciliği gerçekleştirmek isteyen kullanıcıların çoğunluğu için bir engel görevi görmektedir.
Modül Platform:
Modül platformu, akıllı telefonların veya PC'lerin boş alanlarını kullanarak yukarıdaki sorunların hepsini çözüyor ve böylece cep telefonlarından bile madenciliği gerçekleştirebiliyor. Kullanıcılar ayrıca bu platformda yeni paralar yayınlayabilir ve merkezi olmayan uygulamalar geliştirebilirler (DApps).
Kullanıcılar, platform için boş alan sağlayarak ödüller kazanabilirler. Ödül dağıtımı, ücretsiz depolama, kullanım süresi, alan ve işlem türüne bağlı olacaktır. Platform, bu platform aracılığıyla ödülleri kolayca kazanabilecek fakir ülkelere de bir çözüm başlatıyor.
Modül platformu, merkezi olmayan bir depolama ağı geliştiren PoSTT (Alan, Zaman ve İşlem Kanıtı) protokolüne dayanır. İşletmeler ve diğer kullanıcılar tokenleri kullanarak verileri depolayabilir ve aktarabilirken, diğer yandan madenciler bu jetonları benimserler. Merkezi olmayan depolama, saldırıya maruz kalmaya duyarlı merkezi bulut depolarından farklı olarak kullanıcılara güvenlik sağlar.
Mekanizma:
Verilerini platformda saklamak isteyen kullanıcı veya müşteri, bunu yapmak için simgeleri kullanır. Müşteri verileri herhangi bir süre için saklayabilir. Depolama sağlayıcıları madeni para karşılığında karşılığında ödül alırlar. Madenciler, işlem geçmişini ve akıllı sözleşmeyi doğrulayarak blok zincirini desteklemekten sorumludur. Madenciler ayrıca bu platform üzerinde madencilik yapmak için ödüller kazanır.
Takım:
TOSHIKI TASHIRO - PROJE YÖNETİCİSİ
Yazılım sektöründe 10 yılı aşkın bir deneyime sahip bir yazılım geliştirme şirketi de dahil olmak üzere. Eğitim kurumlarında misafir öğretim görevlisi olarak çalışır. Kripto ekonomisi, girişimler ve ICO analizinde uzmanlaşmıştır.
YOSHITOMO KIKUCHI - PAZARLAMA LİDERİ
Recruit HRM Co., Ltd.'ye katıldıktan sonra finans sektörüne odaklandı. Şirket, bir yabancı sigorta şirketinin bağımsız bir şubesi olup, genel bir aracı kurum olarak faaliyet göstermektedir. Güçlü mantık ve iş becerilerini kullanarak, Yoshitomo mevcut projeyle ilgili çeşitli alanlarda müzakerelerden sorumludur.
YUICHI YOSHIDA - PAZARLAMA
21 yaşından beri bir şirketi yöneten genç bir işadamı. Birkaç yıl boyunca gayrimenkul, menkul kıymetler, kriptografik para vb. Yatırımlar yaptı ve çeşitli ICO'lara katıldı. Yüzlerce blockchain yatırımcı ve meraklısının yatırım topluluğunda deneyimli bir katılımcı.
Token Matrisi:
Token - MODL
Toplam Arz - 15 Milyarlık MODL
Fiyat - 0,008 USD
Yumuşak Kap - 5 Milyon ABD Doları
Sert Kap - 18 ABD Doları USD
Ön Satış Başlangıç ​​- 16 Temmuz 2018
Kamu İndirimi Başlangıcı - 1 Ağustos 2018
Karar:
Artıları:
• Bu projenin arkasındaki ekip, Blockchain, ICO, finans, yazılım geliştirme, pazarlama, vb. Gibi çeşitli alanlarda deneyim sahibidir.
• Bu projenin pazarlama, BT, Hukuk ve blockchain gibi farklı geçmişlere sahip dört danışmanı vardır.
• Proje, sistem tasarımı çalışmaları, ICO Box, CREA ve kriptonomik sermaye ile ortaklık kurmuştur.
Eksileri:
• Bu projenin sosyal medya türü, Twitter'da yaklaşık 1000 takipçiye ve Telegram'da yaklaşık 2000 üyeye sahip olduğu için düşüktür.
• Bu projenin MVP'si şu anda mevcut değildir.
• Bu projenin tanıtım yazısı, proje hakkında ayrıntılı bilgi içermemektedir.
Web sitesi: https://modltoken.io/
Teknik İnceleme: https://modltoken.io/doc/whitepaper_en.pdf
Telgraf: https://t.me/module_project
Twitter: https://twitter.com/MODULE_Project
ANN Konu: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4566364.msg42496808#msg42496808



BitCointalk username: F.SamosirProfil Bitcointalk : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2294632
ETH Address: 0x2A2085Db290BA8a68f4537b95f35900627B9c4c4
Load disqus comments

0 komentar